InnoTown-gründer Dag Lausund er valgt inn i styret i Bmerk

Lausund har også erfaring innen reklamefotografering, videoproduksjon, samt erfaring fra samarbeid med reklamebyrå og merkevareselskap.  Foto: Pressefoto

Næringsliv

– Dag har en spennende bakgrunn og vil garantert bidra til nytenkning, friske diskusjoner og gode beslutninger i styret, sier en svært fornøyd daglig leder i Bmerk, Runar Haugen, i ei pressemelding.

Dag Lausund er markedssjef i oppstartsselskapet Vuu, som er en innholdstjeneste for film og TV. Han har mer enn 35 års erfaring innen innovasjon og internasjonal markedsføring, og jobbet blant annet i ti år som markedssjef hos Stokke.

For mange er han trolig kjent som mannen bak innovasjonskonferansen InnoTown. I 15 år ledet han den konferansen, som årlig trekker folk fra hele verden til Ålesund.

Han drev tidligere egne selskap innen reklamefotografering og videoproduksjon, og har i tillegg bred erfaring fra samarbeid med reklamebyrå og merkevareselskap.

– Bmerk er et av Norges lengstlevende reklamebyråer, og opererer i en svært spennende region med flere sterke merkevarer. Byrået har en helhetlig tankegang som kombinerer strategi, teknologi og kreativitet. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem og bidra med min erfaring og et friskt blikk utenfra, sier Lausund i pressemeldingen.