Elle Melle har fått ny byråleder

Solveig Drøpping Sæther trer inn i stillingen som ny byråleder fra 1. januar 2020, ifølge ei pressemelding.

Solveig Drøpping Sæther blir ny byråleder.  Foto: Elle mElle

Næringsliv

Drøpping Sæther har tidligere jobbet som kommunikasjonssjef i Hexagon og trer inn i den nye stillingen ved årsskiftet.

– Jeg er utrolig glad for muligheten til å lede Elle Melle inn i en spennende tid, og få jobbe med dyktige og dedikerte kollegaer som alltid setter kunden først, sier Solveig Drøpping Sæther i pressemeldingen.

Gründer og nåværende byråleder, Yvonne Aarset mener Drøpping Sæther kommer til å passe godt inn.

– Vi er sikre på at Solveig blir en viktig rådgiver for både kunder og ansatte. Hun har en spennende næringslivsbakgrunn med lang internasjonal erfaring – og en solid kompetanse innen strategisk merkevarebygging, skriver hun i meldingen.