Vuu vil erobre verden med infoplattform for tv og film:

– Vi gir deg det du lurer på, mens du ser på det – og litt til

Det er fire år siden teknologiselskapet Vuu ble stiftet i Ålesund. Hva de har holdt på med har vært hemmelig, fram til nå.

Christian Strømmen og Dag Lausund er daglig leder og markedsjef i Vuu, som leverer en informasjonsplattform for film- og tvserier. Selskapet ble startet for fire år siden, og de største aksjonærene i tillegg til Strømmen og Lausund er PIR III Invest, Fine Properties AS, Ivar Nesset og Esben Flo, fra ShipEquip, Vasshaugen Invest og Leif Arne Langøys selskap Lapas.  Foto: Nils Harald Ånstad

Næringsliv

Har du noen gang sett på en film eller tv-serie og lurt på hvor de har filmet, om hotellet er ekte og om du kan reise dit, hvilken kunstner som har malt bildet på veggen bak hovedpersonen, hvilken sang er det som gjør akkurat den scenen så bra, eller hvor du kan få tak i samme bukse som hun jenta som dukker opp i ei lita birolle etter 23 minutter og 40 sekunder – og hvem er hun egentlig? Hun ser da litt kjent ut.