Karl Johan Molnes kaster seg inn i brorens krillsatsing

– Det er ufattelig at Røkke ikke tjener penger på det. Det er latterlig

Aksjetopp Karl Johan Molnes kaster seg inn i brorens krillsatsing. Nå skal selskapet Kitin Antarktis børsnoteres, og allerede neste uke starter selskapet med å hente inn priser på bygging av en krilltråler.

Skal hente inn priser: Daglig leder Nils Molnes forteller at de i neste uke skal starte å hente inn anbud for bygging av ny krilltråler.  Foto: Staale Wattø

Næringsliv

Det er i Finansavisen (krever innlogging) at Karl Johan Molnes kaster lys over Kitin Antarktis sine planer. Det har vært kjent at Nils Molnes sitt selskap Fish Group of Norway i samarbeid med Skipsteknisk har fått designet og planlagt en krilltråler, og at de har hatt planer om å bygge en fabrikk for å produsere krillprodukter på Gjøsundet i Giske.