Kleven har signert kontrakt

Kontrakten gjelder et plattform- og supplyskip (PSV).

Kleven Verft skal utruste og levere Havyard 833 WE plattform supplyskip til kanadiske Atlantic Towing Ltd.  Foto: Illustrasjon: Havyard

Næringsliv

Det melder selskapet i en pressemelding. I utgangspunktet skulle dette være en kontrakt i samarbeid med Havyard, men nå opplyser Kleven at de har signert en kontrakt direkte med den kanadiske rederen Atlantic Towing Ltd.


Havyard og Kleven med samarbeid

Kleven Verft blir underleverandør for Havyard-verftet i Leirvik.


– Vi har tatt over kontrakten og signert direkte med reder for å avlaste Havyard. Vi kommer likevel til å samarbeide tett med Havyard, fordi de har flere leveranser til prosjektet. Skipet passer bra inn i porteføljen til Kleven, og dette er en veldig god nyhet for verftet, sier administrerende direktør i Kleven, Kjetil Bollestad i pressemeldingen.

Dette er Klevens første kontrakt etter at de fikk nye verftseiere. I meldingen adresserer verftet også den pågående koronasituasjonen.

«Det er en ekstremt krevende og usikker tid for alle på grunn av koronapandemien, men per i dag holder drifta ved verftet på. Kleven er opptatt av å sikre tryggest mulig arbeidsforhold for alle, og følger alle råd og retningslinjer fra nasjonale og lokale myndigheter for å håndtere koronasituasjonen, i tillegg til egne tiltak tilpasset verftet. På den måten vil produksjonen på Kleven gå så forsvarlig for seg som mulig fremover», heter det i pressemeldingen.