Treningssentrene vet ennå ikke når de får åpne:

– Det er katastrofalt for oss

Sprek365 i Ålesund-regionen har gått fra en månedlig omsetning på nær to millioner til null, og fortsatt vet de ikke når de får lov til å åpne opp igjen.

Medlemsflukt: Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes forteller at de har opplevd medlemsflukt fra treningssentrene, som de har ti av i Møre og Romsdal. Han mener myndighetene burde la treningssentrene åpne igjen snarest.  Foto: Marius Simensen

Næringsliv

Sprek365-gründer Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes fulgte forventningsfullt med på tv-en da regjeringen torsdag la fram sine planer for gjenåpning av samfunnet. Han hadde håpet at treningssentrene kunne få lov til å åpne igjen 18. mai, men pressekonferansen endte uten at en konkret gjenåpningsdato ble presentert. Kulturminister Abid Raja sa at de arbeider mot å kunne åpne treningssentrene 15. juni.