Dramatisk nedgang i flytrafikken på Vigra

Antallet passasjerer i april 2020 er redusert med 90,5 prosent sammenlignet med april i fjor.

Utenlandsflyvninger fra Vigra har for april vært tilnærmet null og antall passasjerer har gått ned med over 90 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det opplyser lufthavnsjef Tor Hånde i Avinor i en pressemelding. Arkivfoto.  Foto: Staale Wattø

Næringsliv

Det melder lufthavnsjef Tor Hånde i Avinor i en pressemelding tirsdag morgen.

Hånde skriver at nedgangen var som forventet etter myndighetenes strenge tiltak for å hindre smittespredning av koronaviruset. Nedgangen på Vigra er tilsvarende som passasjernedgangen for hele Avinor-konsernet og nedgangen har vært størst ved utenlandsflyvninger.

Den siste måneden har det bare vært noen få passasjerer på utenlandsflyvning, sammenlignet med nærmere 23.000 passasjerer i april 2019.