Statsrådene la fram pakke på 684 millioner:

Et høflig vertskap fikk ikke ønskelisten oppfylt

Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland og næringsminister Iselin Nybø kom til Vard Langsten i Tomrefjord med store smil og en tiltakspakke rettet mot verftsnæringen. Men det som ble presentert var ikke det et høflig vertskap hadde øverst på ønskelista.

Godt humør: Statsrådene Linda Hofstad Hellekand og Iselin Nybø var i godt humør da de kom til Vard Lansten, ett av Vard sine verft. Med seg hadde de en tiltakspakke på 638 millioner.  Foto: Marius Simensen

Næringsliv

– Vi er veldig glade for at statsrådene kommer hit og lytter til oss, og at de fokuserer på næringen. Selv om jeg gjerne skulle sett en del andre tiltak i tillegg til det som de kom med, sa daglig leder Eirik Haakonsholm i verftskonsernet Vard.