Maritim Industri møtte Mørebenken:

– Krisa er her nå

Stortingsrepresentantene fra Møre og Romsdal, Mørebenken, fikk tirsdag morgen innspill fra den maritime industrien om hva som skal til hvis man skal komme seg helskinnet gjennom koronakrisa.

Advarer: Kleventopp Magne Gurskevik advarte politikerne om at konsekvensene kan bli store dersom tiltakspakkene ikke treffer.  Foto: Arkiv

Næringsliv

– Krisa for verftene er akkurat nå, og tiltak må virke på kort sikt. Om et par, tre år er det ikke sikkert at det er noe igjen å satse på. Det som opptar oss er hva vi kan gjøre på kort sikt for å overleve og kunne ta på oss nye store og flotte oppdrag. Det viktigste er å ta vare på kompetanse og sikre at vi er her når situasjonen er normal igjen, sa Magne Gurskevik fra ledergruppa i Kleven til de 75 påmeldte på videokonferansen.