Handelen blomstrer igjen på Moa

Har tatt igjen halvparten av omsetningstapet etter korona

Siden mai har Amfi Moa hatt høyere omsetning enn samme måned i fjor. Det betyr at de har tatt inn halvparten av det som ble tapt som følge av koronaviruset.

Usikkert: Senterleder på Amfi Moa, Anne Mari Rødal Kleppe, sier tida har etter korona har vært preget av usikkerhet og at det har vært umulig å spå utviklingen. Hun tør fortsatt ikke å spå hvordan resten av året vil utvikle seg for handelsstanden på Moa. Arkivfoto: Marius Simensen 

Næringsliv

– Det har gått ganske bra i det siste, men vi tapte veldig mye som følge av koronaviruset og nedstengningen. På et tidspunkt var halvpartene av butikkene stengt. Men siden mai har vi hatt bedre omsetning sammenlignet med samme måned i fjor, og nå ligger vi tre prosent under omsetningen på samme tidspunkt i fjor, sier Anne Mari Rødal Kleppe, senterleder ved Amfi Moa.