Nortel knytter til seg Olaf Tufte: – Han representerer både idretten og gründere

Det lokale mobilselskapet Nortel inngår en langsiktig samarbeidsavtale med roeren Olaf Tufte.

Brede smil: Kristian Renaas, salgsdirektør i Nortel, olympier og roer Olaf Tufte og Christian Pritchard, gründer og daglig leder av Nortel, gleder seg over avtalen.  Foto: Lin Kværnhaug Moland

Næringsliv

Den tidligere OL-deltakeren har tatt to gullmedaljer, én sølvmedalje og én bronsemedalje.

– Vi skal sammen fronte idretten og være en aktiv støttespiller for Tufte som er en veteran i norsk idrett, og samtidig løfte fram yngre talenter. Tufte representerer idretten, men han representerer også gründere og SMB-bedrifter, sier Christian Pritchard, daglig leder i Nortel.

Som en del av avtalen blir Tuftes selskap Tufte Wear og Nortel kunder av hverandre, og Nortel blir sponsor for Tuftes båt og får tilgang til å bruke gården hans i Horten til arrangementer.

– Jeg har mange forskjellige bedrifter og med Nortel får jeg samlet alt under ett tak og føler meg ivaretatt som bedriftseier. I idrett og næringsliv er man avhengig av kvalitet og høye ambisjoner for å oppnå resultater, i tillegg til samhandling – enten det er med kollegene i båten, organisasjonen eller med partnere, uttaler Olaf Tufte.

Nortel forventer 5.000 nye abonnement fra 1.250 ulike bedrifter basert på Tuftes kanaler. Nortel har nå passert 3.500 bedrifter på kundelisten og Pritchard sier at de er svært fornøyd med 2020 så langt.


Rakettvekst for Nortel – har tidoblet antallet kunder siden nyttår

Mobilselskapet Nortel fortsetter rakettveksten, og har nå inngått avtaler med mer enn tre tusen bedrifter.Vil bygge opp et nytt telekom-eventyr

Ålesundsselskap utfordrer telegiganter

Bak står Christian Pritchard, gründeren av Mobitalk, telekomselskapet som i 2016 ble solgt til Phonero. Året etter ble Phonero solgt til Telia for 2,3 milliarder, og nå satser han på et nytt telekomselskap, Nortel.