Gir Sjømatkompaniet prisen Årets Kremmer:

Tomannsbedriften har fått over 200 millioner i omsetning på få år

Siden oppstarten i 2014 har Tore Hovland og Fredrik Friberg skapt en bedrift som nå nærmer seg 250 millioner i omsetning. Et galehus under kontroll kaller ene gründeren det.

Årets kremmere: Fra venstre: Reidar Andresen, Tore Hovland og Fredrik Friberg i Sjømatkompaniet, og Merete Stokke Nesdal og Jan Rune Hurlen i Sparebanken 1 SMN. Hurlen og Stokke Nesdal håper prisen kan være til inspirasjon for alle handelsdrivende.  Foto: Staale Wattø

Næringsliv

– Det som er morsomt med Sjøkompaniet, er at de personlige relasjonene klaffer så godt med markedet de er i og at de har klart å bygge opp en bedrift med slik vekst, samtidig som de har ei god bunnlinje. Det er ganske unikt. Jeg kan ikke huske å ha sett et lignende eksempel. Derfor deler vi ut Årets Kremmer til dem, sier Jan Rune Hurlen.