Jets, Optimar, NHO og Næringsforeningen har blitt partnere i Framtidslaben

– Drivkrafta er en kombinasjon av grådighet og idealisme

I egeninteressens navn velger bedrifter å betale for å arbeide med bærekraft.

Framtidslaben Lene Trude Solheim (f.v.), daglig leder. i Næringsforeningen Ålesundregionen, Øyvind Tørlen, daglig leder i Jets, Marielle Furnes Mannseth, daglig leder i Framtidslaben, Espen Remme, regiondirektør i NHO Møre og Romsdal og Jannicke Valderhaug, markedsansvarlig i Optimar AS. Alle med et bærekraftsmål som er viktig for dem.   Foto: Staale Wattø

Næringsliv


Det formelle navnet er nå United Future Lab Norway, og med Jets, Optimar, NHO Møre og Romsdal og Næringsforeningen med på laget så er det nå totalt 57 partnere. Hver betaler de opp til 100.000 kroner i året for å få lov til å være med å arbeide med FNs 17 bærekraftsmål.