Nye Giek- Eksportkreditt

Skal ikke ut av Oslo - pålagt å lete etter kontorer i Groruddalen

Det nye sammenslåtte Giek og Eksportkreditt skal ikke flyttes ut av Oslo. Derimot er de av regjeringen pålagt å lete etter kontorer i Groruddalen i Oslo øst.

Grorud: - Virksomheten skal søkes lokalisert i Groruddalen eller i tilsvarende område der virksomheten vil gi størst bidrag til utviklingen i Oslo og sentrale kommuner i Oslo-området, heter det i mandatet regjeringen har sendt til interimsstyret.   Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Næringsliv

– Virksomheten skal søkes lokalisert i Groruddalen eller i tilsvarende område der virksomheten vil gi størst bidrag til utviklingen i Oslo og sentrale kommuner i Oslo-området, heter det i mandatet til interimsstyret. Dette styret skal stå for sammenslåingen av dagens Giek og Eksportkreditt.