Nor-Shipping utsettes til neste år

Ifølge ei pressemelding har Nor-Shipping som følge av den pågående koronaepidemien besluttet å utsette Nor-Shipping 2021 til 10. – 13. januar 2022

Priser: Banner på Nor-Shipping-messa forteller om prisen Ulstein verft fikk for hybridferja de bygger for Color Line. «Naboen» Kleven fikk prisen Årets Skip for NKT Victoria. Foto: Marius Rosbach  Foto: Marius Rosbach

Næringsliv

Messen Nor-Shipping skal være en arena hvor internasjonale deltakere fra hele verden kan møtes ansikt til ansikt for å bygge nettverk, skape nye partnerskap og oppleve innovative løsninger og teknologi.

Ifølge arrangørene ville ikke dette latt seg gjøre med en nedskalert versjon av arrangementet med sosial distansering som følge av koronaepidemien, og vi ville ikke kunne levert den ønskede verdien og opplevelsen for deltakerne.