Tok over konkursbuet etter sin eigen arbeidsplass – ut av oska vaks Fjordtec fram

Fire tidlegare tilsette tok over buet etter Kleven Maritime Technology (KMT) då eigaren Kleven Verft gjekk konkurs sommaren 2020. No er dei godt i gang med sitt nye selskap.

Nøgd gjeng: Denne kvintetten, pluss økonomi- og rekneskapsmedarbeidar Elsa Kleppe, utgjer per i dag Fjord Technology AS, eller berre Fjordtec. Dei fire eigarane av selskapet er senioringeniørane Mikal Marø Warholm (nr. 2 f.v.) og Svein Andre Gjerde, dagleg leiar Trond Liavaag og senioringeniør (elektro), Petter Are Vik. Heilt til venstre ser ein Malene Liavaag, dottera til Trond – og masterstudent i industriell design ved NTNU. FOTO: OLE-OTTAR KARLSEN HØGSTAVOLL. 

Næringsliv

(Vikebladet Vestposten) – Vi har vore i drift i rundt eit halvt år no, og legg ikkje skjul på at det har vore ei utfordrande reise på mange vis, seier dagleg leiar i Fjord Technology AS – eller berre Fjordtec – Trond Liavaag.