Denne landsdekkende kjeden etablerer seg i Vestnes

A-K maskiner AS er etablert med avdelinger over hele landet. Nå etablerer de avdeling med traktor- og redskapssalg, verksted og butikk på Trohaugen i Vestnes kommune.

Etablerer seg i Vestnes: A-K Maskiner blir å finne på Trohaugen i Vestnes kommune. Det er både bedriften, politikere og næringslivet i kommunen fornøyde med. F.v Eva Langstein, daglig leder i Vestnes Næringsforum, Bernt Brekk, A-K Ørsta, Åge Thoresen, selger A-K Vestnes, Aksel Nerhus, mekaniker A-K Vestnes, Ronny Vik, Maritime Bygg AS, Tom Andre Hansen, A-K Ørsta, Kristian Sætre, daglig leder Geir Inge Lien, ordfører Vestnes kommune.   Foto: A-K MASKINER

Næringsliv

(Rbnett) Selskapet er en del av Bertel O. Steen-konsernet og tar seg av landbruks- og anleggsmarkedet. Selskapet har gjennom åra utviklet seg til å bli det største private selskap i landet innen salg og service av traktorer og landbruksredskap.