Ap med ny eksportstrategi:

Lover mer statlig hjelp til næringslivet

– Vi skal ha en aktiv næringspolitikk der staten er villig til å pushe på. Det er beskjeden fra Ap-leder Jonas Gahr Støre. Partiet legger nå fram fylkesvise vekstplaner med løfter om en langt mer aktiv statlig næringspolitikk.

Stat: Ap-leder Jonas Gahr Støre lover en langt mer aktiv statlig næringspolitikk om Ap får makten. Her fra et besøk på Fiskerstrand verft sammen med Rolf Fiskerstrand. 

Næringsliv

I valgløftene fra Ap ligger en statlig grønn omstillingspakke, økt offentlig kjøp av nullutslippsfartøy, en garanti om læreplasser for dem som tar yrkesfagutdanning, løfte om produksjon av 400.000 tonn hydrogen årlig innen 2030 og et statlig mineralselskap som skal øke satsingen på kartlegging av mineraler på havbunnen, for å nevne noe.