Flytta heim og fekk jobb i Vestnes næringsforum:

Frå Berkeley til bygdedyret

Josefine Rødal Tomren (23) gjorde det motsette av dei fleste på hennar alder: flytta heim for å bu og jobbe i heimkommunen sin.

Tok turen over Ørskogfjellet: Josefine Tomren, i studio hos Sunnmørsposten. Ho har gått på Berkeley University i California. No jobbar ho med næringsutvikling i Vestnes.  Foto: Tarjei Engeset Ofstad

Næringsliv

Kva betyr tettstader som Vestnes for næringsutviklinga, og kva skal vi eigentleg med tettstadene? Og korleis har Tomren opplevd bygdedyret?I episoden: Josefine Rødal Tomren frå Vestnes næringsforum med programleiar og journalist Tarjei Engeset Ofstad i Sunnmørsposten.  Foto: Sunnmørsposten

Har du tips, ris eller ros? Send gjerne ein e-post til tarjei@smp.no. Likar du podkasten? Gjerne del innhaldet på sosiale medium og gi ein tommel, hjarte eller stjerne der du høyrer podkast.Sendinga som det er henta eit lydklipp frå i episoden, kan du sjå her:


Arena Sunnmøre - direktesending torsdag klokka 10:

Flere eldre og færre unge er framtida også på Sunnmøre

Befolkningsutviklingen går sin gang, pandemi eller ikke, og det gjelder for kommunene å henge med på endringene. Dette er tema for «Arena Sunnmøre» som sendes direkte fra Framtidslaben på NMK.