LO-lederen kom for å høre på de flyplassansatte på Vigra

Det er fortsatt stort sett tomme avgangshaller på Vigra, men passasjerene begynner å komme tilbake.

Optimistiske: LO-leder Peggy Hessen Følsvik besøkte Ålesund lufthavn torsdag og snakket blant annet med Jan-Eirik Ratvik, Sindre Giske ogSvein-Ivar Sætre. De håper alle at det nå blir mer passasjerer på flyplassen.  Foto: Staale Wattø

Næringsliv

Torsdag var LO-leder Peggy Hessen Følsvik der for å snakke med ansatte og tillitsvalgte på flyplassen. Det var stille på flyplassen og ikke en reisende var å se. Det var timer til det neste flyet skulle lande eller lette. Og selv om det nå er i ferd med å ta seg opp med reisende, har dette vært hverdagen i lang tid. Det har betydd ei lang rekke permitteringer siden koronautbruddet i mars i fjor.