Ålesund-firmaet BagID har inngått avtale med Norwegian

Med digital bagasjelapp kan man sjekke inn bagasjen sin hjemmefra og spore den under hele reisen.

Bagasjelapp: BagID har sikret seg et viktig samarbeid med Norwegian, som de håper vil gi tilgang til store kundemasser. Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen var den første til å teste den digitale bagasjelappen tilbake i 2018. Her sammen med daglig leder Jan Vidar Nalbant.  Foto: Staale Wattø

Næringsliv

– Avtalen betyr ekstremt mye for oss. Det viser at vi har gjort ting riktig gjennom en ekstremt tøff periode. Det er ikke til å stikke under stol at pandemien har rammet reiselivsbransjen hardt, og særlig flytrafikken som står for store deler av vårt kundegrunnlag, sier Jan Vidar Nalbant, gründer og daglig leder i selskapet BagID fra Ålesund.