2020-tallene til Vard viste et nytt milliardtap:

Konsernsjef: – Vi er langsiktige eiere og har vært gjennom kriser før

Fra Italia forteller konsernsjef Alberto Maestrini at han har gode grunner til å tro at det også i framtida vil være skipsbygging i Norge, men at vi er avhengige av å ta vare på det teknologiske forspranget og må fortsette å investere i teknologi.

Skipsbygging: Konsernsjef Alberto Maestrini (i midten) sier det er avgjørende at man beholder det teknologiske forspranget i konkurransen mot lavkostland. Her sammen med Attilio Dapelo (t.v), som leder cruisesegmentet i Vard, og Fredrik Mordal Hessen, som leder offshoresegmentet.  Foto: Vard

Næringsliv

– Vi har spor ved Fincantieri-verft som tyder på at vi har bygget skip siden før den franske revolusjon. Fem år med nedgangstid kommer ikke til å knekke oss. Men det er sant, vi kan ikke ta hundre år til med tap, sier Alberto Maestrini, konsernsjef og styreleder i Vard Group.