Novela kjøper betydelig del av Ålesundsfirma

Vestlandsfondet Novela Kapital I investerer i Ålesundsfirmaet Anda-Olsen AS. Det skal satses på batteriteknologi og strømforsyning under krevende forhold.

Fornøyde: Fra venstre: Erik Skarbøvik, Investment Manager i Converto, Christer Valderhaug, Head of Investments i Converto/ daglig leder Novela, Kåre Olsen, tidligere daglig leder og eier i Anda-Olsen, Marius Anda Olsen, VP Sales and Marketing, Anda-Olsen, Jon Kjærstad, daglig leder i Anda-Olsen, Thomas Anda, VP i Anda-Olsen, Ivar Nesset, Senior Advisor i Converto.  Foto: Novela

Næringsliv

Novela, som er forvaltet av Converto, kjøper altså 43 prosent av Anda-Olsen. Det gjør de sammen med daglig leder Jon Kjærstad, og transaksjonen gjøres gjennom en kombinasjon av aksjekjøp og kapitalutvidelse. Tanken er at pengene som kommer inn i Ålesundsfirmaet skal bidra til videre vekst.