Markerte at Hans Nielsen Hauge er 250 år:

Tre ganger Sævik på scenen: – Det morfar står for er ting jeg også mener er veldig viktig

Både nøkternhet, utvikling og å ta ansvar for lokalsamfunnene sine, står sentralt i familien Sæviks haugianske livssyn. Per Sævik angrer på pengebruken i forkant av offshore-krisa.

Bidro på konferanse med Hauge-tema: Arrangør var Gunnar Hamnøys North South Partnership Aid. Salen var fullsatt med næringslivsfolk, deriblant Gunvor Ulstein og Knut Flakk. Her ser vi, fra venstre, Pål Bakke, Per Sævik, Njål Sævik og Eirin Rabben.  Foto: Tarjei Engeset Ofstad

Næringsliv

I år er det 250 år siden Hans Nielsen Hauge ble født. Mye av næringslivet på Sunnmøre har felles røtter og forbindelser med den kristne haugianerbevegelsen. «Næringslivskonferansen Ålesund» gikk 9. september av stabelen i Pinsekirka Filadelfia på Moa.