Død mann i Kvinnherad er identifisert

Sunde (NTB): Mannen som ble funnet død i Kvinnherad søndag 3. april, var en 32 år gammel barnefar fra Litauen.

Politiet ved huset der en litauisk mann ble funnet død søndag 3. april. Foto: Arne Lindeflaten / Kvinnheringen / NTB scanpix 

Innenriks

32-åringen ble funnet på et kjøkken i huset han bodde i. Han er nå formelt identifisert, får Bergens Tidende bekreftet av politiet.

På grunn av omstendighetene rundt dødsfallet ble det beskrevet som mistenkelig av politiet. Etterforskningsleder Sigurd Børve bekrefter mandag overfor avisen at det ikke er mistanke om at et straffbart forhold ligger bak.

Den endelige obduksjonsrapporten av mannen er ikke klar. Politiet vil fortsette etterforskningen i form av videre avhør og innhenting av elektroniske spor ettersom dødsårsaken så langt ikke er kjent. Mandag blir den avdøde fraktet til hjemlandet. (©NTB)