Mann døde etter at bilen havnet i sjøen i Molde

Molde (NTB): Mannen som ble hentet opp fra en personbil som havnet i sjøen i Molde onsdag formiddag, er bekreftet omkommet, skriver Romsdals Budstikke.

En eldre mann er hentet opp fra en personbil som havnet i sjøen i Molde onsdag formiddag. Foto: Morten Holm / NTB scanpix 

En eldre mann er hentet opp fra en personbil som havnet i sjøen i Molde. Han er fløyet til sykehus. Foto: Erik Birkeland / Romsdals Budstikke / NTB scanpix 

Innenriks

Han var bevisstløs da han ble hentet opp og ble fløyet til sykehus, skriver avisa.

Mannen ble hentet opp fra 15 til 20 meters dyp av dykkere fra Ålesund. Han fikk hjerte- og lungeredning på stedet, før han ble fløyet videre til St. Olavs hospital i Trondheim med luftambulanse. Like etter klokka 13 fikk Rbnett opplyst fra politiet at mannen døde etter hendelsen.

Meldingen kom inn til politiet om at en bil hadde kjørt ut i sjøen nær brannstasjonen i Molde klokka 9.31 onsdag formiddag. 30-40 minutter senere var han hentet opp på land.

Politiet opplyser at søk i sjøen ikke ga ytterligere funn. Det er også tidligere opplyst at mannen var alene i bilen som er berget opp på land. (©NTB)