Kraftig vind skapte kaos i Oslo

Kraftig vind i Oslo-området førte til at flere tok kontakt med politiet for å melde fra om flygende gjenstander. Flere hundre husstander var også uten strøm.
Innenriks

Etter en nydelig solskinnsdag begynte vinden å ta kraftig tak på Østlandet onsdag kveld. Politiet fikk meldinger om at vinden tok tak i både stillas, byggemateriell og gjerder som ikke var sikret godt nok. De fikk også meldinger om knuste ruter, blant annet ett i fjerde etasje på Schous plass.

– Hadde det falt ned på noen hadde det vært ille, sa operasjonsleder Tor Gulbransen til VG.

Men i løpet av natten roet det seg.

– Vi har ikke fått flere meldinger om hendelser tilknyttet været. De fleste har vel klart å feste det som var å feste, og så har vinden roet seg litt, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet til NTB.

Hafslund-kundene i Oslo og nabokommunene som var uten strøm onsdag kveld, hadde i 3-tiden fått strømmen tilbake, viste en oversikt på strømselskapets nettsider.

(©NTB)