To måneder på toppen for «Snøsøsteren»

«Snøsøsteren» holder stand fremdeles på toppen av Bokhandlerforeningens bestselgerliste – for åttende uke på rad.
Innenriks

Nå må forlaget bak, Kagge, trykke enda et nytt opplag – det tolvte – av Maja Lunde og Lisa Aisatos bok. Dermed er totalopplaget oppe i 250.000 bøker.

– Denne interessen ligner ingenting vi har vært med på tidligere, og erfarne bokhandlere forteller oss at de heller aldri har opplevd maken. Det er stort å oppleve for et forlag at en så vakker, klok og gripende fortelling til de grader går rett hjem hos leserne, sier Kagges forlagssjef Jorunn Sandsmark, til Bok365.

«Snøsøsteren» finner også veien ut i verden, og er hittil solgt til 20 land.

Kagge kan notere seg en dobbel førsteplass på bestselgerlisten nå i juleinnspurten: På listen for generell litteratur har nemlig Are Kalvøs «Hyttebok frå helvete» inntatt førsteplass i sin ellevte uke.

Også den har fått nytt opplag, og ender på totalt 48.000 eksemplarer.

Kalvøs funderinger rundt hyttelivet er også solgt til utlandet: Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Estland og Italia vil lese om hytteviderverdigheter, og Kagge melder også at det har kommet inn på bud på verdensomspennende engelskspråklige rettigheter.