Durek Verrets sjamanbok kommer på norsk i oktober – etter budkrig

Samme forlag som gir ut prinsesse Märtha Louises bøker vant budkrigen om Durek Verretts kommende bok om sitt liv og sjamanistiske tradisjoner.
Innenriks

Det ble Cappelen Damm som fikk tilslaget på de norske rettighetene til Verretts bok. Ifølge pressemeldingen var flere norske forlag interessert, og det ble budrunder.

Durek Verrets bok utkommer i USA i oktober på forlaget St. Martin's Press under tittelen «Spirit Hacking: Shamanic Keys to Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, and Light Up the World».

I det amerikanske forlagets omtale heter det at «han gir råd til alt fra kjendiser som Gwyneth Paltrow og Nina Dobrev til kongelige som prinsesse Marta av Norge og innovative ledere som «Bullet-Proof Coffee»-grunnlegger Dave Asprey».

Samme måned blir den hovedbok i norsk oversettelse på Cappelen Damms bokklubb Energica – som på hjemmesiden sin markedsfører seg med «Døren til selvutvikling vender innover – Energica viser deg rommet for indre vekst».

Bokklubben selger foruten bøker om sjel, kropp og sinn også det de kaller alternative varer, som auraspray og spådomsverktøy.

Cappelen Damm har også utgitt prinsesse Märtha Louises bøker skrevet sammen med Elisabeth Nordeng, om engler, høysensitivitet og spirituelle passord.