Fine skussmål til «Beforeigners»

«Beforeigners» er den første norske originalproduksjonen fra HBO Europe og 21. august er det klart for den første av seks episoder. Kritikerne liker det de ser.
Innenriks

Serien kommer fra «Lilyhammer»-skaperne Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, og de kan glede seg over at anmelderne liker serien.

«Etter å ha sett fem av de seks episodene som kommer på HBO Nordic utover høsten, er jeg sulten på mer. Og jeg gleder meg til å se hvordan publikum vil reagere på denne veldig rare, men også veldig underholdende serien», skriver NRK Filmpolitiet, triller fram en femmer – og mener finske Krista Kosonen er spesielt kul i sin rolle.

Dagbladets anmelder har også tittet – og mener at dette kan bli høstens TV-snakkis. Også herfra vanker det en femmer på terningen.

Nettavisen er også med på moroa, og anmelderen her mener serien er en storartet blanding av krim, fantasi, science fiction og mye drama. Herfra heter det også: «Vi gir «Beforeigners» 9.1 av 10 mulige».

Heller ikke Dagsavisen sparer på superlativkruttet, men konkluderer rett og slett slik: «Fremvandrerne» er en så vellykka, morsom og original serie at den alt nå kan utnevnes til en av høstens beste norske».

Også Klassekampens vender tommelen opp, og herfra vanker det fem stjerner. Anmeldernes oppsummering lyder: «Den norske HBO-debuten er god både som samfunns- og sjangersatire».