Ingen pågrepet etter skyting i Oslo

Natt til onsdag ble det avfyrt skudd på Grünerløkka i Oslo. Ingen personer ble skadd, og ingen er pågrepet.
Innenriks

Politiet mottok melding om skytingen, som fant sted i området Grünerløkka og Schous plass, klokken 01.44.

Funn på åstedet bekreftet at det ble avfyrt skudd med et skarpladd våpen. Det ble iverksatt søk i området etter eventuelle gjerningspersoner – uten hell. På bakgrunn av vitnebeskrivelser, samt video fra overvåkingskamera, har politiet sikret seg en god beskrivelse av en mistenkt.

– Det er klart at når noen skyter på åpen gate i Oslo sentrum, så er det noe politiet ser alvorlig på. Vi etterforsker saken videre og er spesielt interessert i å få kontroll på dette våpenet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Til VG sier politiet at hendelsen kan ha skjedd etter en krangel blant flere personer, der en av dem tok fram et våpen og skjøt opp i luften.

(©NTB)