Fem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø

Fem barn mellom åtte og elleve år måtte til legevakta, mens en kvinne i 60-årene ble brakt til sykehus etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø lørdag.
Innenriks

– Åtte av ni personer som var involvert, får helsehjelp etter ulykken, fem av dem er barn. Den yngste av dem er åtte år gammel, den eldste elleve år, opplyser operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt til NTB.

En kvinne i 60-årene ble kjørt til Universitetssykehuset Nord-Norge, hvor det ble konstatert lettere skader. De øvrige involverte – blant dem de fem barna – ble kjørte til legevakta for sjekk. Skadeomfanget er uklart, men det antas at det er snakk om lettere og mindre skader, ifølge pressevakt ved UNN, Per-Christian Johansen.

Politiet fikk opprinnelig meldinger fra ambulansepersonell på stedet at to av barna ble tatt med til akuttmottaket, men dette viste seg ikke å stemme.

Ulykken skjedde i 12-tiden lørdag, da et av kjøretøyene krysset sperrelinjen og kolliderte med motgående trafikk på Tverrforbindelsen – en tungt trafikkert vei mellom østsiden og vestsiden av Tromsø. Fartsgrensen på ulykkesstedet er 60 kilometer i timen.

(©NTB)