«Alt for Norge» med uviss fremtid

Ifølge VG er det foreløpig slutt på Alt for Norge-moroa for en stund.
Innenriks

Discovery Networks programdirektør Eivind Landmark skriver følgende i en epost til VG:

«Det stemmer at vi har valgt å ikke gå for en ny sesong av «Alt for Norge» i 2020».

Realitykonseptet startet opp i 2010 og har fått sin spin-off-serie i Sverige. Og i programmet har vi sett amerikanere med norske røtter lære om norske skikker. De har vært med på folkedans, russefeiring, søndagstur og spist mange ulike norske matretter, som smalahove og torsketunger.

Det er ikke sikkert det er farvel med serien for alltid. «I første omgang har vi valgt å fryse «Alt for Norge for å se på muligheter for å videreutvikle programkonseptet», skriver Landsverk videre i sin epost til avisen.

Denne høsten er programmet inne i sin tiende sesong.