Politiet undersøker mistenkelig dødsfall i Verdal

En mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning.

Politiet gjennomførte en rundspørring i området i Verdal sentrum lørdag ettermiddag etter at en mann i 50-årene ble bekreftet død tidligere på morgenen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig. Foto: Lars Lilleby Macedo / NTB scanpix 

Boligen der en mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen er sperret med sperrebånd. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet undersøkelser. Foto: Lars Lilleby Macedo / NTB scanpix 

Innenriks

Politiet ble varslet om at en mann hadde fått mulig hjertestans på en privatadresse ikke langt fra Verdal sentrum like før klokka 7.30 lørdag morgen. Mannen i 50-årene ble bekreftet død av lege etter forsøk på gjenoppliving, skriver Trønder-Avisa.

– Funn på stedet gjør at vi karakteriserer dette som et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder Roger Mogstad til avisen.

Politiet startet derfor etterforskning og sperret av åstedet for krimtekniske undersøkelser. En nabo og avdødes samboer var ifølge politiet vitner til dødsfallet og skulle i tillegg til enda en person avhøres lørdag.

– Foreløpig er det uklart for oss hva som har skjedd, og jobben vår er å nøste opp i det og finne det ut, sier Mogstad.

Ingen personer har foreløpig status som mistenkt eller siktet ennå, skriver Adresseavisen. Politiet startet en rundspørring i området rundt boligen lørdag ettermiddag.

Oppdragsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt opplyser til avisen at de kalte ut ekstra mannskaper for å bidra i arbeidet med saken. Kriseteamet i Verdal kommune er kontaktet av politiet.

– Vi er helt i startfasen. Vi vet ikke om det har skjedd noe kriminelt, men det er det vi skal undersøke, sier Brandmo til Adresseavisen.(©NTB)