Frp vil ha hastebehandling i Stortinget av nye koronatiltak

Frp-leder Siv Jensen mener regjeringen har lagt fram gode tiltak. Hun vil likevel ikke komme med noen endelig dom helt ennå.
Innenriks

– Mine første vurderinger er at det er mange gode tiltak, men jeg stusser over flere ting, som vi må gå inn i og eventuelt forsterke. Jeg kan eksempelvis ikke se at det er noe i denne pakken knyttet til utsettelse av innbetaling av skatt og avgifter – og lav moms, sier Siv Jensen til VG.

Hun sier at partiet nå vil søke innspill fra næringsorganisasjonene. Hun er for eksempel usikker på om regjeringen legger seg på riktig nivå når de nå vil kompensere de faste, uunngåelige utgiftene til bedriftene med inntil 70 prosent.

Jensen vil likevel ha en rask avklaring.

– Vi ønsker en hastebehandling i Stortinget av de nye koronatiltakene, slik at bedriftene får hjelp så raskt som mulig.

(©NTB)