Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene i dag.

Statsminister Erna Solberg og helse- og omsorgsminister Bent Høie.  Foto: Berit Roald/NTB

Innenriks

Regjeringen informerer om koronasituasjonen

Regjeringen holder onsdag pressekonferanse om koronasituasjonen. Seansen finner sted klokken 13 på Statsministerens kontor. Statsminister Erna Solberg (H), helseminister Bent Høie (H) og kulturminister Abid Raja (V) er til stede fra regjeringen.

Pressetreff om koronatiltak i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for næring og eierskap Victoria Marie Evensen og byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen.

Facebook-beslutning om Trump ventes

Det er ventet at tidligere USA-president Donald Trump får vite om han får igjen sin Facebook-konto, etter blokkeringen som ble utløst av stormingen av Kongressen 6. januar.

Efta-domstolen med avgjørelse på Nav-spørsmål

Dommerne i Efta-domstolen har ifølge Rett24 konkludert i alle de 16 spørsmålene Høyesterett har stilt om forståelsen av trygdedirektivene. Uttalelsen vil avgjøre den videre utviklingen i Nav-saken, også kjent som trygdeskandalen fra 2019.

Resultat av arbeidsmiljøundersøkelse blant kvinnelige prester

Kirkerådet har gjennomført en arbeidsmiljøundersøkelse blant kvinnelige prester i Den norske kirke. Onsdag presenterer konsulentfirmaet Rambøll, som har gjennomført undersøkelsen på vegne av Kirkerådet, resultatene i et webinar.