«Stjernekamp»-deltager hylles av amerikansk rapper for sin tolkning

Nesten 800.000 så Bjørn Tomren og de andre «Stjernekamp»-deltagerne prøve seg på hiphop og Eurovision-låter. Nå hylles Tomren for sin raptolkning – av den amerikanske rapperen bak låten.
Innenriks

«Shoutout til Bjørn Tomren som gjorde en cover av min «Long Time Coming», skriver rapperen A-F-R-O på Instagram og deler videoen av Tomrens fremføring.

Også den canadiske produsenten Marco Polo, som bidrar på den amerikanske originallåten, trår til på hyllesten og kaller nordmannens innsats for «helt fantastisk».

– Ganske kult å få en shoutout fra mannen selv, A-F-R-O, lyder det fra Bjørn Tomren på hans egen Instagram-konto.

24 år gamle A-F-R-O (All Flows Reach Out) er kjent for sine ekstreme freestyleferdigheter, som han har trådt til med på amerikansk fjernsyn, og har meldt sin ankomst til Norge i mars neste år som oppvarmer for sitt store forbilde R.A. The Rugged Man.

Førstkommende lørdag står latino og visesang på programmet for de gjenværende «Stjernekamp»-deltagerne. Tomren fortsetter å trå utenfor allfarvei i låtvalget.

Denne gangen har han valgt seg henholdsvis «Bésame Mucho», opprinnelig gjort i 1940 av mexicanske Consuelo Velázquez og på ny av Beatles i 1962, og «Du er min los» – en Jakob Sande-tekst fremført av 50-tallsstjernene Kurt Foss og Reidar Bøe.