Klær funnet ved fossen i Kvam

Politiet opplyser at de har funnet klær i det samme området ved fossen i Tokagjelet i Hardanger hvor båten til de tre savnede ble funnet tidligere mandag.

Stor aksjon: Tre personer er forsvunnet etter at båten deres ble tatt av strømmen i elva ved Tokagjelet i Kvam.  Foto: Marit Hommedal/NTB

Innenriks

Politiets innsatsleder Svein Valland Laupsa i Vest politidistrikt opplyste mandag ettermiddag at søket etter de tre savnede – to menn og en kvinne – har pågått hele dagen med store mannskaper.

– Vi har søkt i fossen, i elva og i Movatnet som går ut i Hardangerfjorden, med redningshunder, redningsmannskaper fra brannvesenet, Røde Kors og Sivilforsvaret. Spesielt i nærheten av fossen hvor disse tre sannsynligvis har falt ned. Vi har funnet gjenstander, blant annet klesplagg, i nærheten av der båten ble funnet, sier Laupsa.

Møtte pressen: Svein Valland Laupsa, innsatsleder i Vest politidistrikt, og politistasjonssjef i Norheimsund, Terje Sperrevik, informerer pressen om redningsaksjonen. Foto: Marit Hommedal / NTB  Foto: Marit Hommedal