onsdag 23.05 2018

Milan kan bli fratatt europaligaplass

Røde regnskapstall kan koste Milan spill i europaligaen. Den italienske klubben har ikke overholdt reglene om økonomisk fair play de tre siste sesongene.

Sesongen over for Odd-stopper Semb

Odd-spiller Fredrik Semb Berge må opereres for en lårskade og går glipp av resten av årets fotballsesong.

Kane tror på VM-gull til England

England-kaptein Harry Kane mener han og lagkameratene bør sikte høyt i sommerens fotball-VM i Russland. – Vi kan gå hele veien, sier Tottenham-spissen.

Lagerbäck krysser fingrene for Johansen-opprykk

Stefan Johansen er én kamp unna å kunne kalle seg Premier League-proff. Lørdag heier landslagssjef Lars Lagerbäck på Fulham i den engelske opprykksfinalen.

Martinsens finalehåp svinner

Andreas Martinsen og Rockford IceHogs må stå for et mirakel om de skal klare å ta seg til AHL-finalen i ishockey. Tirsdag ble det nok et tap for Texas Stars.

Vil gjøre Danmark til Norges lag under fotball-VM

Danskene har startet en kampanje for å få det norske folk til å heie på Åge Hareide og Danmark under fotball-VM.

Argentinas førstekeeper mister VM

Argentinas førstekeeper Sergio Romero går glipp av VM på grunn av en kneskade, opplyser det argentinske fotballforbundet (AFA).

tirsdag 22.05 2018

Liverpool og Roma risikerer UEFA-straff

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) åpner sak mot både Liverpool og Roma etter tribunebråket i semifinalen i mesterligaen på Anfield i april.

Håndball: Elverum ble sluttspillmester for sjuende gang på rad

Elverum slo ØIF Arendal hele 35-24 og ble dermed sluttspillmester i håndball for menn for sjuende gang på rad.

Aalesund slo Viking og styrket opprykkshåpet

Lars Bohinens Aalesund slo Viking 2-0 borte og økte ledelsen på toppen av 1. divisjon. Holmbert Fridjonsson og Sondre Brunstad Fet ble heltene for bortelaget.

Holst Enger i asfalten da Jakobsen vant i Grimstad

Nederlandske Fabio Jakobsen spurtet inn til seier i Grimstad på den første etappen av Tour des Fjords 2018. Sondre Holst Enger veltet stygt like før mål.

Northugs manager alvorlig skadd i fallulykke

Are Sørum Langås (39), manager til Petter Northug, har tilbrakt ti dager på sykehus etter en alvorlig fallulykke, melder VG.

Dennis dundret inn til seier på Giro-tempoen

Ingen kunne gjøre noe med Rohan Dennis på den 16. etappen av Giro d'Italia. Australieren vant tempoetappen foran tyske Tony Martin og nederlandske Tom Dumoulin.

Utenlandsproffenes suksess gleder Lagerbäck

Lars Lagerbäck kan tilfreds konstatere at flesteparten av Norges utenlandsproffer får mye spilletid og høster ros. Han mener situasjonen har bedret seg markant.

Berge klar for landslagsfotball etter skademarerittet

Sander Berge gjorde nylig comeback for Genk og er med i Lars Lagerbäcks landslagstropp til kampene mot Island og Panama.

Norge møter verdensmester Sverige i neste ishockey-VM

Norge spiller i gruppe B i Bratislava og skal ut mot Sverige, Russland, Tsjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia i neste års ishockey-VM.

Zidane: – Real Madrid er like sultne som Liverpool

Real Madrid-trener Zinédine Zidane sier de ikke vil undervurdere Liverpool når lagene møtes i mesterligafinalen lørdag.

Harry Kane blir England-kaptein i VM

Tottenham-spiss Harry Kane har fått i oppgave å lede det engelske fotballandslaget som kaptein under sommerens VM i Russland.