lørdag 19.06 2021

Sandefjord tok første hjemmeseier på 13 kamper: – Blir bedre og bedre

Sandefjord kvittet seg med hjemmespøkelset i Eliteserien i en dominant 3-0-kamp mot Viking lørdag.

Cupfinalen røk for Myrhol i nest siste klubbkamp

Håndballveteran Bjarte Myrhols Skjern kom til kort mot Mors-Thy i semifinalen i den danske cupen. Der ble det 28-33-tap.

Nygaard viste rutine og spurtvant på Toten

Ski Classics-profilen Andreas Nygaard var sterkest og vant lørdagens femmil på rulleski på Toten. Silje Øyre Slind var suveren blant kvinnene.

OL-drømmen brast for Jæger etter stygt fall

Henriette Jæger (17) frykter at hun er ute over en lengre periode etter et stygt fall på 100 meter hekk i tyske Ratingen lørdag.

Tøff Ingebrigtsen-konkurrent ikke med til OL: – Tror ikke Jakob jubler over det

En av verdens beste 1500-meterløpere i Timothy Cheruiyot blir ikke å se i Tokyo-OL. Han har slått Jakob Ingebrigtsen elleve av elleve ganger de har møttes.

Tjelmeland ny Start-trener – forstår at det vekker reaksjoner

Sindre Tjelmeland (31) er 1.-divisjonsklubben Starts nye trener. Han kommer fra Ull/Kisa etter kun fem kamper, som slo sørlandsklubben fredag.

Nouri ferdig i Vålerenga

Høyreback Amin Nouri (31) har terminert kontrakten med Vålerenga, opplyser spilleren selv til Nettavisen.

Omstridt svømmelegende misset i OL-kvalifiseringen

Ryan Lochte (36) er en mye omtalt mann i og utenfor svømmehallen. Nå er OL-karrieren hans trolig over etter at han bommet i kvalifiseringen natt til lørdag.

fredag 18.06 2021

Skottland kjempet og holdt England til 0-0: – De forsvarte seg bra

Harry Kane lot seg imponere av viljen skottene hadde i forsvar i kampen de kriget til seg ett poeng i. Han uttrykte ikke misnøye over å ha blitt byttet ut.

Rekdals HamKam tok over tabelltoppen i 1. divisjon

Kjetil Rekdals HamKam tar helg på toppen av tabellen i 1. divisjon etter en sterk 1-0-seier over Fredrikstad fredag kveld.

Mexico straffes for homofobiske rop fra fansen

Mexicos fotballandslag må spille sine to neste VM-kvalifiseringskamper uten tilskuere etter at landets fans kom med homofobiske rop tidligere i år.

Trenerløse Ull/Kisa straffet Start og vant 3-1

En keepertabbe og et praktangrep ga Ull/Kisa 3-1 og viktige poeng uten trener Sindre Tjelmeland på benk mot Start, som er ventet å ta over Start om kort tid.

Kroatias EM-håp lever etter 1-1 mot Tsjekkia

Etter at Tsjekkia lenge så ut til å sikre seg seieren og avansement i årets EM, kom Kroatia sterkt tilbake i annen omgang. Ivan Perisic scoret et praktmål.

Ibrahimovic operert i Roma

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (39) har vært gjennom en operasjon i kneet. Hans klubb AC Milan melder at det går bra med veteranen.

Eriksen skrevet ut fra sykehuset – møtte lagkameratene

Det danske fotballforbundet (DBU) melder at Christian Eriksen er utskrevet fra Rigshospitalet i København etter en vellykket operasjon.

Sverige mot EM-avansement – dette må til

Emil Forsberg scoret seiersmålet på straffe da Slovakia ble slått 1-0 i EM-kampen i gruppe E. Dermed er svenskene så godt som videre i mesterskapet.

Sørafrikansk lengdestjerne utestengt for brudd på meldeplikten

Den sørafrikanske VM-vinneren og OL-sølvmedaljøren i lengde, Luvo Manyonga, er idømt fire års utestengelse for brudd på dopingreglementet.

Dønnum fikk påvist leddbåndsskade i kneet

Vålerenga-profilen Aron Dønnum har fått påvist en leddbåndsskade i kneet etter å ha blitt taklet stygt i onsdagens eliteseriekamp mot Odd.