onsdag 11.12 2019

Halvorsen får spurtsjanser i Giroen

Sykkelproffen Kristoffer Halvorsen (23) blir satset på som spurter i storrittet Giro d'Italia for sitt nye lag EF.

Fluor-saken: Salget av pustemasker har eksplodert

Fokuset på fluor og skismurning har ført til at salget av åndedrettsmasker har eksplodert i Norge. – Folk må skremmes, sier smøresjef.

Nederland vant i håndball-VM, Norge må ha poeng mot Tyskland for å gå videre

Nederland utklasset Sør-Korea i håndball-VM og vant 40-33. Det betyr at Norge ikke kan komme til semifinalen med tap mot Tyskland onsdag.

Solbergs VM-maraton: – Jeg føler meg sterk nå, men prøver å ikke tenke på at jeg er sliten

Silje Solberg spiller onsdag sin åttende VM-kamp på bare tolv dager. Det råkjøret har hun ikke vært med på tidligere.

Minnesota Wild tapte på straffeslag på overtid mot Anaheim Ducks

Mats Zuccarellos Minnesota Wild ble først fullstendig overkjørt av gjestene Anaheim Ducks, men reiste seg på slutten. Likevel tapte de kampen 2-3 på straffe.

Ancelotti fikk sparken etter å ha ledet Napoli videre i mesterligaen

Arkadiusz Milik gjorde hattrick før pause og skjøt Napoli videre i mesterligaen med 4-0 over Genk. Etterpå fikk trener Carlo Ancelotti sparken.

tirsdag 10.12 2019

Chelsea videre i mesterligaen med seier mot Lille

Chelsea slo franske Lille 2-1 hjemme tirsdag og er klare for utslagsrundene i mesterligaen. I åttedelsfinalen venter trolig knalltøff motstand for London-laget.

Depay frelste Lyon i mesterligadrama

Lyon var i ferd med å vinke farvel til europacupfotball for sesongen, men lagkaptein Memphis Depays 2-2-mål mot Leipzig sendte laget videre i mesterligaen.

Fati tidenes yngste Champions League-scorer da Barcelona slo ut Inter

Romelu Lukaku fråtset i sjanser mot gruppevinner Barcelona, men scoret bare en gang. Inter tapte 1-2 og er ute av mesterligaen. Borussia Dortmund gikk videre.

Mesterligaeventyret over for Haaland og Salzburg med tap for Liverpool

Erling Braut Haaland (19) og hans Salzburg rystet til tider regjerende mester Liverpool, men tapte 0-2 og er dermed ute av mesterligaen.

Ny skade for City-forsvarer, Stones ute flere uker

Skadeproblemene i forsvaret er ikke over for Manchester City-manager Josep Guardiola. En lårskadd John Stones er ute av spill i flere uker.

Zuccarellos forrige klubb sparket treneren for etisk overtramp

NHL-klubben Dallas Stars sparket tirsdag sin hovedtrener Jim Montgomery og begrunnet det med oppførsel i strid med klubbens verdigrunnlag.

Omsider hjemmekamp for Svensson og Midtsjø

Søndag får AZ Alkmaar, med Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø, spille sin første ordentlige hjemmekamp på fire måneder i toppoppgjøret mot serieleder Ajax.

Aftenbladet: Thorstvedt kan bli lagkamerat med Haaland i Salzburg

Vikings Kristian Thorstvedt (20) skal være ønsket av den østerrikske storklubben RB Salzburg. I så fall blir han lagkamerat med Erling Braut Haaland (19).

EM-uttatte Aar fra Kolstad til Århus

William Aar, som mandag ble uttatt i Norges EM-tropp i håndball, forlater ved sesongslutt Kolstad og fortsetter karrieren i danske Århus.

CAS-avgjørelse i Sun Yangs dopingsak først i januar

Idrettens voldgiftsrett (CAS) fatter sin avgjørelse i den kinesiske svømmestjernen Sun Yangs dopingsak først i januar, som følge av problemer med tolking.

Dyngeland klar for Elfsborg

Den norske keeperen Mathias Dyngeland melder overgang fra Sogndal til svenske Elfsborg. Han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2023.

Haaland starter mot Liverpool

Erling Braut Haaland (19) spiller fra start i tirsdagens skjebnekamp mot Liverpool i mesterligaen.