Leicester hyllet i Thailand

Bangkok (NTB-AFP): Leicester-spillerne og manager Claudio Ranieri ble mottatt som helter da de ankom Thailand onsdag.

Leicester-manager Claudio Ranieri møtte fansen i Thailand onsdag. Foto: Athit Perawongmetha / Reuters / NTB scanpix 

Sport

Leicester, som tok et sensasjonelt seriegull i Premier League, eies av den thailandske milliardæren Vichai Srivaddhanaprabha.

Da klubben landet i Bangkok, ble de ønsket velkommen på flyplassen med blomster, og fansen ropte «Leicester City, Leicester City», mens spillerne beveget seg mot bussen sin.

Stjerneduoen Jamie Vardy og Riyad Mahrez var ikke med på reisen onsdag. Det er usikkert om de vil slutte seg til resten av troppen i løpet av det to dager lange oppholdet i Thailand.

Klubben håper at besøket i landet vil gjøre at fjorårets skandaløse Thailand-tur blir glemt. Da deltok tre av lagets spillere, blant annet sønnen til daværende manager Nigel Pearson, i en sexorgie med flere thailandske kvinner på et hotell i Bangkok.

Videoopptak, der spillerne også kom med rasistiske kommentarer til kvinnene, ble lekket til en engelsk tabloidavis. De tre spillerne fikk sparken, og manager Pearson måtte gå av senere samme sommer. Han ble erstattet av Claudio Ranieri, som ledet klubben til seriegull. (©NTB)