SKA uten syk Thoresen til kvartfinale i KHL-sluttspillet

SKA St. Petersburg tok seg greit videre i KHL-sluttspillet med 2-0 over Severstal og 4-0 sammenlagt. En småsyk Patrick Thoresen spilte ikke torsdag.

Patrick Thoresen og hans SKA Petersburg tok seg videre i sluttspillet med 2-0 og 4-0 sammenlagt borte over Severstal torsdag. Nordmannen var syk og spilte ikke. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix 

Sport

Etter å ha vunnet to av de tre første kampene etter «sudden death», vant de regjerende mesterne 2-0 i den fjerde kampen på bortebane. Målene kom ved Nikita Gusev og Sergej Sjirokov.

Patrick Thoresen, som hadde to assist etter de første kampene i sluttspillet, har slitt med litt sykdom og sto over onsdagens kamp. Ifølge far Petter Thoresen skulle han kanskje spille torsdagens kamp, men det var ingen nordmann som dukket opp på isen.

SKA, som trenes av den russiske landslagssjefen Oleg Znarok, var fullstendig overlegne i grunnserien. De fikk en svak start på åttedelsfinaleserien hjemme mot Severstal, men klarte til slutt å dra i land en solid sammenlagtseier.

(©NTB)