Kompany mister sin egen testimonial

Den mangeårige Manchester City-kapteinen Vincent Kompany skal hylles med egen testimonialkamp onsdag kveld. Selv går han glipp av den på grunn av en skade.

Vincent Kompany blir tilskuer under sin egen testimonialkamp. Den tidligere Manchester City-kapteinen har pådratt seg en lårskade. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix 

Sport

– Jeg spiller ikke i kveld, dessverre. Det er typisk meg, er det ikke? Jeg har en liten hamstringskade, meldte Kompany da han møtte pressen foran kampen.

En rekke fotballstorheter er på plass i Manchester for å hylle Kompany, som spilte for City i elleve sesonger fram til i vår. Mannen som nå er spillende trener i Anderlecht, vant fire Premier League-titler med de lyseblå.

Joe Hart, Kolo Touré, David Silva, Sergio Agüero og Mario Balotelli er blant spillerne på Citys legendelag, som skal ledes av City-manager Josep Guardiola.

Laget skal møte en stjerneellever av Premier League-spillere som har møtt Kompany på banen. Blant spillerne på laget er Edwin van der Sar, Gary Neville, Ryan Giggs, Thierry Henry og Robin van Persie. Lagleder er Roberto Martínez.

(©NTB)