Boksing: Angelsen tapte klart i 1. runde i OL-kvalifiseringen

Madeleine Angelsen måtte se seg slått av Karolina Koszewska i første runde i OL-kvalifiseringen i boksing i London. Det ble enstemmig polsk poengseier.
Sport

38-årige Koszewska er 2.-seedet i kvalifiseringsturneringen i weltervekt (69 kg) og hadde med sin større rekkevidde ikke problemer med å kontre ut en pågående og aggressiv norsk bokser.

Angelsen måtte ta telling vel halvveis i 1. runde, etter at hun måtte i gulvet da hun bommet med et slag og mistet balansen. Hun falt en gang også i 2. runde, men da ble det ikke telling.

Alle de fem dommerne hadde Koszewska som vinner i hver av de tre rundene. Til sammen vant den polske bokseren 30-27, 30-26, 30-26, 30-26 og 30-27.

Dermed går Koszewska videre til kvartfinale mot tyske Nadine Apetz. Den polske veteranen har en lang proffkarriere bak seg og vant en profesjonell VM-tittel allerede i 2007.

Gedminas Mindaugas er Norges andre deltaker i kvalifiseringsturneringen i London. Han skal i aksjon mandag mot ungarske Imre Balazs Bacskai i 16-delsfinale i mellomvekt (75 kg).

(©NTB)