Anders Trondsen klar for Trabzonspor – skrev fireårskontrakt

Rosenborg bekrefter lørdag at Anders Trondsen, en av RBKs beste denne sesongen, blir solgt til den tyrkiske klubben Trabzonspor.

Rosenborgs Anders Trondsen fikk blomster da han rundet 100 kamper for RBK, nå går ferden videre til Tyrkia. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix 

Sport

Der blir han lagkamerat med tidligere Rosenborg-spiller Alexander Sørloth, iallfall fram til Sørloth eventuelt bytter klubb i sommer. RBK skriver på sine hjemmesider at trønderne er enig med Trabzonspor om overgangssummen for Trondsen.

– Anders har gjort en veldig god jobb for Rosenborg gjennom flere år. Vi ønsker han lykke til i Tyrkia, sier sportslig leder Micke Dorsin til rbk.no.

Trondsen står med 102 kamper i RBK-trøya etter overgangen fra Sarpsborg. Han reiser ikke rett til Tyrkia, men er derimot med i troppen som møter Sarpsborg søndag kveld.

Denne sesongen har midtbanespilleren blitt flyttet ned på venstreback, en posisjon han tidligere har vært lite lysten til å spille i. Likevel har han vært en av Rosenborgs beste i en sesongstart som ikke har gått på skinner.

Ifølge Twitter-kontoen til Trabzonspor har Trondsen skrevet en fireårskontrakt med den tyrkiske klubben. Klubben ble nummer to i den tyrkiske serien sist sesong, og tok cupgullet.

(©NTB)