Eriksen sendte melding til lagkameratene

Fra sykesengen på Rigshospitalet fulgte Christian Eriksen landslagskameratenes kamp for poeng mot Belgia. Etterpå hyllet han dem i en WhatsApp-melding.

Martin Braithwaite nikker i tverrliggeren rett før slutt i EM-kampen mellom Danmark og Belgia. Etterpå fortalte han at Christian Eriksen hadde sendt en hyllestmelding til landslagsspillerne fra sykesengen på Rigshospitalet. Foto: Hannah McKay, Pool via AP / NTB 

Sport

– Han sendte oss en melding i WhatsApp-gruppa vår. Jeg tror det var «I er bare så seje» (dere er så kule), men jeg har ikke fått tid til å se nærmere på den fordi jeg skulle til intervjuer, sa Martin Braithwaite på pressekonferansen etter kampen i Parken.

Eriksen ble hyllet både før og under kampen. Etter ti minutter stoppet spillet i et snaut minutt, og både spillere, dommere og tilskuere applauderte stjernen som ble rammet av hjertestans i kampen mot Finland.

Danmark herjet med verdenseneren og ledet fullt fortjent 1-0 ved pause, men Belgia vendte til seier i 2. omgang etter et avgjørende innhopp av sin største stjerne Kevin De Bruyne.

(©NTB)