Cupfinalen røk for Myrhol i nest siste klubbkamp

Håndballveteran Bjarte Myrhols Skjern kom til kort mot Mors-Thy i semifinalen i den danske cupen. Der ble det 28-33-tap.

Strekspiller Bjarte Myrhol, her i aksjon for Norge, spiller sin siste klubbkamp i karrieren søndag. Foto: Toms Kalnins / NTB 

Sport

38 år gamle Myrhol spiller med det sin siste klubbkamp i karrieren søndag når det skal spilles om å bli cupens tredje beste lag.

Myrhol utlignet til 7-7 i Boxen i Herning, men derfra og ut førsteomgangen var Mors-Thy det beste laget. Skjern kom bedre i gang etter pause og utlignet til 15-15, men med et kvarter igjen sto det 23-19 til Mors-Thy, som kan ta sin første tittel i klubbens historie.

I april ble det klart at Myrhol legger opp etter sommerens Tokyo-OL.

– Det har vært en veldig lang og grundig prosess. Jeg har vurdert alle scenarioer – både for og imot. I en lengre periode skrev jeg dagbok. Den var dessverre ikke god lesning med hensyn til smerter, søvn og medisin, sa Myrhol da nyheten om karriereslutt kom.

Myrhol har i en årrekke vært blant verdens beste strekspillere, og han har vært ubestridt kaptein på landslaget og i klubblaget Skjern.

(©NTB)