Sverre Isachsen klar for verdens største stadion

Bristol, Tennessee (NTB): Rallycrossføreren Sverre Isachsen debuterer på Bristol Motor Speedway lørdag. Det er verdens største stadion med tribuner rundt hele banen.
Sport

Det er riktignok flere sitteplasser på motorbanen i Indianapolis, men den banen har ikke tribuner hele veien rundt. Det har imidlertid banen i Bristol, Tennessee, og det er der Isachsen skal kjøre.

Totalt er det 165.000 sitteplasser på Bristol-banen. Det er ikke ventet at det blir fullt til lørdagens Global Rallycross Championship, men at det blir mange tilskuere, det er ingen i tvil om.

Det er bygd opp en rallycrossbane på innsiden av ovalen, og denne gangen skal Isachsen og co. kjøre sammen med bilene som konkurrerer i Monster Truck.

– Det blir en stor opplevelse og spennende å kjøre her. Det er første gang rallycross blir kjørt her i Tennessee, men jeg håper publikum liker det de får se, og jeg kan love at vi skal lage bra show, sier Hokksund-kjøreren.

I den forrige runden i denne serien endte 42-åringen på sjetteplass, men nå håper han å kunne klatre opp på seierspallen. (©NTB)