Han har anmeldt 101 tv-serier

Asbjørn Slettemark til Ålesund med julesekken full av bøker og musikk.

Asbjørn Slettemark har gitt ut boka "101 tv-serier" sammen med Aslak Nore.  Foto: Privat

Nyheter

Musikkjournalist, DJ, Idol-dommer og serieelsker Asbjørn Slettemark har gitt ut bok som kan virke som den perfekte julegave for serieelskere.

- Boka «101 TV-serier» er den ultimate guiden til tidenes serier, sier Asbjørn Slettemark til smp.no.

- Har du sett alle disse seriene selv?

- Jeg har sett 100 av dem. Jeg har ikke sett den colombianske såpeoperaen om Pablo Escobar. Jeg må få tak i den med engelsk tekst først, men co-forfatter Aslak Nore har sett den og vi har fordelt jobben likt i forhold til vurderingene av alle seriene, sier Asbjørn som tidligere har avslørt at den amerikanske serien «West Wing» er hans favorittserie.

Sammen med Aslak Nore driver han bloggen OP-5 som handler om tv, film og krimlitteratur.  Den nye boka er basert på erfaringer fra bloggen.

Bok først, så DJ

Lørdag kommer Asbjørn Slettemark på adventstur til Ålesund, og sekken er pakket med musikk og bøker. Først signerer han boka "101 TV-serier - den ultimate guiden til tidenes serier" på Norli Amfi Moa. Senere på kvelden blir det DJ-ing og dans på lokalet - nærmere bestemt Terminalen byscene.

- Jeg har vært en del i Ålesund de siste årene, i forbindelse med DJ-ing, Ålesund Live og Musikkprisen, og det slår aldri feil med sunnmøringene: de liker fest og kultur i like store doser. I tillegg håper jeg at jeg kan bidra til å gjøre julehandelen litt enklere, for i romjulen garanterer jeg at du får spørsmålet "hvilken serie skal vi se på nå, da?". Da er "101 TV-serier" perfekt å ha i nærheten, mener han. 

Kulturnyheter og oppdatert kulturkalender - få med deg det siste ved å følge smp-kultur på Facebook