Røykutvikling fra bil i Valderøytunnelen

Ålesundtunnelene stengt hele tre ganger grunn av biler med trøbbel mandag ettermiddag.
Nyheter

Bilistene som skulle ut av Ålesund via tunnelene til Ellingsøy og Valderøy, måtte smøre seg med en solid dose tålmodighet mandag ettermiddag.

Den siste av hele tre ganger tunnelene var stengt denne ettermiddagen - var ved 16.45-tida - og årsaken var igjen en bilist i trøbbel. Politiet dro til stedet for å sjekke hva som var problemet. Etter et kvarters tid meldte politiet på Twitter at kjøretøyet var flyttet ut av vegbanen og at tunnelen derfor ble åpnet igjen.

Motorstans nummer to

Etter at Valderøytunnelen først ble stengt ved 14.30-tida mandag ettermiddag, ble også Ellingsøytunnelen stengt en kort periode etter klokka 16.

Årsaken til den siste stengingen var en bil med motorstans, politiet på Twitter.

Les flere nyheter fra Ålesund og omland på smp.no

Røykutvikling

Tidligere mandag rykket nødetatene til Valderøytunnelen etter at det ble meldt om røykutvikling fra en bil.

- Det er ikke så stor dramatikk i dette. Framme på stedet kunne patruljen vår konstatere at det ikke ryker mer, sa operasjonsleder hos politiet, Arild Reite til smp.no klokka 14.40.

- Røyken skyldes motorproblemer, og bilen er nå ute av tunnelen. Tunnelene kan med det åpnes, melder politiet på Twitter klokka 15.04.

- Det er en personbil dette, men hva som har forsårsaket røyken, vet vi så langt ikke, fortatte han. Både Ellingsøy- og Valderøytunnelen ble stengt som følge av hendelsen.

Meldinga om røykutvikling kom til politiet klokka 14.25.