Ny sterk Blindheim-seier

Blindheims unge volleyballdamer fortsetter å imponere.

FORNØYD Trener Mette Gjerde var svært fornøyd med sine jenter etter en sterk 3-1-seier mot NTNUI søndag.  Foto: JARLE MORDAL

Nyheter

NTNUI var uten tap i serien før de møtte Blindheim søndag. Men der fikk studentlaget fra Trondheim stryk mot et ungt og godtspillende lag fra Blindheim.

- I første sett virket jentene nervøse og de hadde trolig litt for stor respekt og tapte settet 14-25. Vi bestemte oss for å legge igjen respekten og i de tre neste settene vant vi etter mye bra spill, slår trener Mette Gjerde fast etter 25-21, 25-21 og 25-16 i 2., 3., og 4. sett. Dermed var seieren et faktum for gjestene fra Ålesund som fikk en god tur hjem i minibussen de hadde leid til denne bortekampen.

- Det eneste tapet vi har i serien kom mot Kristiansand. Men vi har ikke vært gode nok i de såkalte rankingturneringene til å toppe vår avdeling. Men vi er komfortable med å spille i 1. divisjon, det er et svært stort sprang opp til eliteserien, sier Mette Gjerde.

Hun framhever Henriette Garnes sitt spill som senter mot NTNUI.

- Henriette var god i blokk og sterk i avslutningene. Dessverre var det hennes siste kamp på ei stund for Henriette som skal på jordomseiling, sier trener Mette Gjerde.

Neste seriekamp er mot nabo og jumbolaget Volda, i Blindheimshallen 6. februar.

Få siste nytt om sport på Nordvestlandet. Følg SMP-sporten på Facebook!

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Nyheter